Uživaj v trenutkih in preslikaj občutke na osebno in poslovno področje

Malce netipičen blog, vendar v kolikor gledam iz perspektive osebne rasti je zelo povezan.

Če vlagaš vase ali to nameravaš, če si usmerjen k doseganju ciljev ter če želiš preskok, beri dalje 😊.

Živi Življenje in prepusti se dogodkom, da te povežejo z univerzumom. Le tako boš dosegel maksimalni izplen. Kaj mislim s tem?

To se nanaša na dejstvo, da je življenje eno samo in edino, ki ga imamo na tem planetu (oz. se ga zavedamo), zato je zaželeno poskrbeti, da so zastavljeni osebni cilji doseženi. V kolikor niso doseženi doživimo stres, nezadovoljstvo ter nenazadnje tudi veliko preveč hude krvi in občutka, da ne sodimo nikamor. Je pri tebi enako?

»Dosezi ekstazo bivanja na planetu Zemlja«

Domnevam, da nas večina doživlja podobno, zato se velja povprašati, kako živeti skladno s pričakovanji in željami, kako dosegati cilje ter nenazadnje kako živeti v harmoniji. To je in ni enostavno obenem. V kolikor upoštevamo sami sebe in fokus iz uma prestavimo v naše občutke je to precej enostavno. Le na takšen način dosežemo harmonijo našega obstoja na planetu Zemlja.

Brez občutkov ni prihodnosti, ni spominov, ni dobre energije in počutja. Naši občutki ustvarjajo našo realnost, naše cilje, misli in strategije. Zelo pomembno je kakšne občutke imamo. To je vse tisto, kar ne moremo opisati z besedami in je praktično del nas 😊. Jih upoštevaš? Vem kaj boš rekel, ja in ne. Če je to prav, naj se vsak sam odloči, definitivno pa glede na izkušnjo, ki jo imam (o njej bom pripravil poseben blog) menim, da so občutki glavni odločevalci ali je nekaj skladno z nami ali ne. 

»Občutki so glavni odločevalci naše sreče«

Je to res, kar sem izpostavil? Na to vprašanje bom odgovoril zelo provokativno. Usmerjeno na eno dejstvo in sicer, verjetno si že sklepal hitre odločitve, torej

»…ali so bile napačne?«

Domnevam, da ne, vsaj pri meni je tako, da v kolikor so občutki tisti, ki odločajo, so odločitve vedno skladne z menoj. Vedno dosežem cilje, vedno pridem do večjega prihodka oz. vedno pridem do sreče. Torej, velja upoštevati občutke, seveda! Verjamem, da znaš. Verjamem vate! Ali si upaš spremeniti krog občutkov v smeri želenih ciljev? Ne počni tega, ampak se prepusti življenju. Življenje ve, enostavno ve, kaj je zate v danem trenutku najboljše. Četudi bo kaj izrazito slabega, nepotrebnega itd. nekaj se enostavno moraš naučiti. 😊 Si se naučil vsega v življenju? To govori naš razum. Ni osebe na tem svetu, ki ve vse in je vse izkusila. Tudi jaz nisem izjema, 😊 četudi se jezim čez vse, ko mi ne gre, vztrajam in poskusim znova na malce drugačen način. To je motivacija za vse, delaj in delaj z občutki pa bodo prišli rezultati.

»Delaj z občutki in bodo prišli rezultati«

V življenju so trenutki, katere je zelo zaželeno, v kolikor se imamo radi, da jih cenimo in dajemo fokus nanje. Trenutki pa imajo korenine v naših preteklih občutkih in miselnosti. Nadziraš oboje? Napaka! Prepusti se in uživaj tudi v napakah, tudi grešiti je človeško. Tudi največji modreci so bili na začetku zelo slabi učitelji, predvsem do sebe. Zato ne obupaj, poskušaj znova in znova, prej ali slej se bodo rezultati pokazali. Verjemi, da je tako! Če sem iskren, se tudi sam bojujem s strahovi, vprašanji, mislimi, ki govorijo, saj nimaš bralcev, saj noben ne vidi bloga, fotografije in bla bla bla. Občutek pa pravi, da sem na pravi poti. 😊 Ni enostavno poslušati občutek in premagati vse ostalo, ki vneto govori čez to dejstvo, ampak le tako se dosegajo cilji. Verjamem v to, ker sem to občutil na sebi nedolgo nazaj.

»Občutki, ki vodijo fokus…TO JE TO!«

V poslovnem / kariernem smislu je enako, v kolikor vodi posel občutek je posel pravi in bo prinašal velike donosnosti. V kolikor temu ni tako pa hja, mogoče so trenutni cilji dobri, običajno se pa zgodi, da posel ugasne. Razlog vidim predvsem v naši notranjosti. Zato stopaj pogumno po planetu Zemlja, imej odprte oči in fokus iz glave preusmeri na občutke, verjemi, da ti bosta na dolgi rok hvaležna. Verjemi v življenje!

Zaupaj mi in poročaj o spremembah, verjamem, da bodo prišle v pozitivnem smislu 😊.

Avtor
Tomaž Tinta

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.