[#10 PODCAST] Kakšna je razlika med sanjami, upi in resničnostjo ter vpliv na karierno pot

Sanje, upi in resničnost so povezane komponente in neposredno vplivajo na tvojo karierno pot.  Začnem s sanjami, ki je prvi konstrukt. Ljudje smo narejeni tako, da se večine sanj ne zavedamo in jih tudi pozabimo, tega je kar 95 %. To pa ne pomeni, da se jih ne zavedamo. Način zavedanja sanj je meditacija oz. ozavestiti je potrebno to, kar je zapisano na nezavednem. Preizkušeno, vendar meditacija je vsakič drugačna in prav je, da smo vodeni v proces. V kolikor se boš podal v svet raziskovanja sebe (to vključuje tudi sanje) preko meditacije, hodi veliko v naravo. Narava ima dva učinka in sicer:

  1. odpravlja prekomerni stres in
  2. sili te k izražanju čustev

Narava je ključ do uspeha tako na duševnem, telesnem, čustvenem in energijskem nivoju. Vpliva praktično na vse vidike, ki so zate in zame ključni za obstoj na tem planetu. Sanje so odraz tvoje duše, tega kar se ti je zgodilo in kar so misli premlevale cel dan ali celo tedne oz. mesece. Stres je ubijalec pozitivnih sanj. To je zelo na kratko povedano, ampak resnično. Pozitivne sanje so posledica občutkov, občutka zadovoljstva, sreče, uspeha itd. skratka pozitivnih občutkov. Stres pa te vodi k nelagodju, ki se rezultira na fizičnem nelagodju oz. po domače občutju.

Do sedaj sem se osredotočil na sanje in definiral ključne komponente, kako priti do boljših sanj in predvsem neposredno vplivati na končne izplene oz. vsak dan. Sanje neposredno vplivajo na to kar upaš, da se bo realiziralo. Realnost pa je lahko kruta resnica, resnica tega kaj se dejansko zgodi.

Torej, kako boš obarval vsak dan v smeri uspeha? Ja tako, da boš nadziral misli in pripeljal dobre občutke. Slednje bo vplivalo na pozitivne sanje in na potrebno sprostitev telesa in duha. V prispevku sem navedel še orodja za uspeh in delo na želenem kariernem področju. Preveri.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.