Z ljubeznijo do boljših odnosov in kariernega uspeha

Zakorakali smo v mesec ljubezni, mesec odnosov. Mesec, ko se bom posvetil odnosom, zato ker želim, da postanemo ljubeče osebe najprej do sebe potem za ostale.

V tednu ljubezni kot ga marketinško označujemo, se pravi pred Valentinovim, sem ti pripravil PODCAST in BLOG, ki je usmerjen k oblikovanju uspeha na področju odnosov ter posledično na področju kariere. Ključ do uspeha predstavlja ljubezen.

Ljubezen je najmočnejše čustvo, čustvo, ki ustvarja uspeh(e). Negovanje ljubezni pa ni enostavno, sploh ljubezni do sebe. Na to področje ima neposredni vpliv čas in karma. Vpliv časa in karme sem ti dodobra predstavil v PODCASTu:

Ljubezen je najmočnejše čustvo, predstavlja popolno pozitivo. Pozitivo, ki nas pripelje do kariernih uspehov. Kaj sploh je ljubezen?

Ljubezen so marvljinčki v trebuhu na eni strani in stanje duha na drugi strani. To praktično pomeni, da je ljubezen čustvo na eni strani in umirjenost duha na drugi strani. Oboje skupaj pa neposredno vpliva na oblikovanje magneta, magneta uspeha.

Kako postaneš magnet, magnet, ki izraža ljubezen?

Počneš to kar te veseli, da privlačiš vse kar ti je namenjeno. Namenjeno ti je, da doživiš izkušnjo/e, ki povečujejo tvojo dušo. Angeli so mi posredovali nasvete, ki bodo neposredno vplivali na tvojo ljubezen:

  1. Upoštevaj občutke
  2. Bodi iskren do sebe
  3. Posvečaj se intimi

Ja, občutki so spet tukaj, ponovno ti jih navajam, ker slednji te bodo pripeljali do uspeha. Najprej uspeha v tebi, se pravi se boš sprejel, nato se bo rezultat pokazal tudi zunaj tebe, se pravi v karieri. Verjetno se sprašuješ zakaj navajam kariero kot zunanji rezultat? Zato ker običajno smatramo kariero kot tisti del, ki je zelo pomemben na področju percepcije naše/ osebne sreče.

  • Ne verjameš?
  • Te zanima kako postaneš ljubeč do sebe in ostalih?

Preveri v PODCASTu in VIDEu podrobne razlago, zakaj je intima zelo pomembna v mesecu februarju 2020 ter kako vpliva na tvojo percepcijo uspeha!

3 razmišljanja o “Z ljubeznijo do boljših odnosov in kariernega uspeha

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.