Druženje sam s seboj vpliva na odnose in uspeh v življenju

Nadaljujem kjer sem končal v prvem PODCASTu v mesecu februarju, mesecu odnosov! Nadaljujem z zelo pomembno temo in sicer druženjem. Druženje ni samo zapravljanje časa, ampak je obogatitev socialnih odnosov ter usmerjanje energije na uspeh!

Smo v mesecu oz. obdobju, ko je manifestacija najbolj močna v letu 2020, zato je še toliko bolj pomembno, da ustvarimo prostor zanjo. Druženje neposredno vpliva na prostor in ustvarja pogoje za lažjo in uspešno manifestacijo.

Zato, da boš lažje manifestiral se veliko druži. Druži se poslovno in privatno, pri tem pa ne pozabi na izkazovanje ljubezni. Ljubezen je namreč zelo pomembna sestavina druženja. V zadnjem PODCASTu sem ti predstavil pomen ljubezni in neposredni vpliv intime na tvoje življenje, torej poznaš koncept ljubezni in se zavedaš posledic.

Glavna posledica ljubezni in negovanja otroka v sebi je karierni uspeh! Le ta se bo izrazil samo in zgolj ob negovanju ljubezni do sebe. Torej na takšen način postaneš magnet za uspeh na vseh področjih življenja.

Druženje po tem takem neposredno vpliva na manifestacijo. Torej kako lahko povečaš možnosti manifestacije tvoje želje:

 1. Poslušaj občutke
 2. Nadzoruj misli
 3. Aktiviraj se!

O občutkih sem ti že govoril in samo če upoštevaš nasvete angelov za prepoznavanje TOP občutkov v letu 2020 boš dosegel praktično vse v letu 2020. Torej:

 1. Izkazuj ljubezen do sebe (tudi telesno), četudi imaš kakšno kilce preveč
 2. Uporabljaj nasmehe na ustih in grimase (poteze) na obrazu
 3. Uporabi odprto in jasno komunikacijo, ki odraža tebe (direktna komunikacija z uporabo asertivne tehnike)
 4. Dobro se počuti ob delu, bodi vesel
 5. Vidi sebe kot zmagovalca na vseh področjih

Nadzor misli je zelo pomemben na področju prepoznavanja občutkov ter počutja. Kako se torej želiš počutiti? Tako razmišljaj, takšen fokus imej na življenje in predvsem zapisuj si stanja. Zapisuj si želje, zapisuj si negativne posledice. Skratka zapisuj si vse, da boš lažje ovrednotil uspehe in neuspehe. Z neuspehi se pa sooči, poglej kaj je pripeljalo do posameznega občutka ter odloči se spremeniti misli.

»Misli vodijo k čustvom, čustva vodijo k dejanjem in dejanja vodijo k rezultatu. – T. Harv Eker«

Torej zelo pomembno je področje akcije za manifestacijo. Deluj, ne pričakuj, da se bodo stvari same naredile, ne pričakuj instantnih rešitev. Tega ni, pričakuj samo, da kadar boš nekaj storil se boš premaknil iz točke nič. Torej nekaj moraš narediti, brez nič ni nič.

Kaj ima pomen ljubezen in manifestacija z druženjem?
Druženje je več kot samo zapravljanje časa, druženje je:

 • Izkazovanje ljubezni do sebe
 • Negovanje socialnih stikov / mreže
 • Predstavlja pogoj za aktivacijo magneta obilja v življenje

Ko izkazuješ ljubezen do sebe oblikuješ osnovni pogoj za mreženje in oblikovanju pozitivnih občutkov. To praktično pomeni, da ljubezen do sebe predstavlja merilo tvojega uspeha. Ljubezen do sebe pa stopnjuješ z intimo. Več, ko boš sebe raziskoval (tudi telesno) bolj boš uspešen, saj boš občutil želene občutke. Seveda pa je uspeh povezan z udejanjanjem. To pomeni jih uporabi / daj v prakso / v življenje.

Negovanje socialnih stikov pomeni, da se veliko mreži. Nasvet angelov je, da se mreži z ljudmi, ki ti ustrezajo in tudi z ljudmi ki ti ne ustrezajo. Tako boš prepoznal kakšne točke ljudje, ki ti ne ustrezajo pritiskajo in kakšni so občutki. Ne pozabi pa tudi na ljudi, ki izkazujejo podjetnost. S temi ljudmi se druži največ, saj ti so takšni, ki ti bodo v življenje prinesli odprtost, iznajdljivost, vztrajnost, komunikativnost, podjetnost in prodornost. So mešanica uspeha!

 • Ne verjameš?
 • Te zanima kako postaneš magnet za uspeh in kako izkazuješ ljubezen do sebe?

Preveri v PODCASTu in VIDEu podrobno razlago, zakaj druženje neposredno vpliva na tvojo manifestacijo!

4 razmišljanja o “Druženje sam s seboj vpliva na odnose in uspeh v življenju

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.