Zaupanje je ključ na poti do uspeha

Z zaupanjem neposredno vplivaš nase in na odnose. Predvsem odnos s partnerjem! Pri vsem tem je pomemben pogled, pogled ki ga sprejemaš. Pogled, ki te pripelje v smer realizacije ciljev.

Zaupaj vase in v partnerja, zaupaj v svet, ki je pred tabo in doživel boš božanske poglede. Pogled v svet zmag!

V odnosih smo vedno in povsod, na vsakem koraku. Od mene in tebe je odvisno, kako sprejemamo pogled, kako vidimo uspeh. Odnosi, predvsem partnerski odnos neposredno vpliva na percepcijo uspeha, neposredno vpliva na izplen v karieri. Torej je zelo pomemben odnos do partnerja.

Kako ga narediti uspešnega, se verjetno sprašuješ. Preprosto zaupaj najprej vase, zaupaj v lastne izbire, sprejmi se, bodi ciljno usmerjen, poln pozitive in osredotočen ter poln ljubezni.

Torej:
Fokus naj bo nagnjen k uspehu, k doseganju cilja. Pri fokusu je pomembno, da si vztrajen in imaš želje. V kolikor želja nimaš, jih oblikuj, ker to je notranja motivacija za korakanje naprej. Ko korakaš naprej pa se ne izgovarjaj, ne išči izgovorov, ampak vztrajaj na poti. Izgovori te bodo pripeljali do status quo pozicije, do pozicije nemoči in dvomov. Torej pozicije otopelosti in brezvolje. To bo vodilo k nizki samopodobi, ničvrednosti in utrujenosti. Skratka pot bo v tem primeru trnjava, ampak točno ta pot te bo pripeljala k uspehu. Da bo pa ta trnjava pot lažja, obudi ljubezen v sebi. Zveni preprosto in tudi je, a ne pozabi ljubezni do sebe, ki ti bo vedno prinesla sprejemanje sebe in neposredno vplivala na zaupanje! Obenem pa se veliko posveti intimi, slednja ti bo pomagala na poti k oblikovanju ljubezni v sebi. Več o ljubezni v posebnem PODCASTu.

Izgovore boš premagal na precej preprost način in sicer:

  • s hobiji
  • redno vadbo in korakanjem proti uspehu

S hobiji boš nadgradil zaupanje vase, počel boš stvari na področju, ki te zanimajo in to je poanta. Z redno vadbo pa boš enostavno korakal proti uspehu. To je smisel teh dveh priporočil.

Pri celotnem postopku zaupanja, zaupanja v partnerja pa najprej deluj na področju zaupanja vase.

Zaupaš vase? Če je odgovor pritrdilen (DA) si na pravi poti, poti k uspehu. Če je bil negativen (NE) naredi naslednje:

  1. uporabi veliko fizike
  2. počni kar te veseli
  3. vnesi veliko ljubezni v tvoje delovanje

Kaj to pomeni? Na takšen način boš obudil občutke. Fizične občutke, ki bodo neposredno vplivali na zaupanje. To z drugimi besedami pomeni, da bodo fizični občutki povzročili, da boš začutil kaj je tvoj DA in kaj je tvoj NE. Zaupal boš sebi in svoji moči, videl boš uspeh, zato boš pričenjal zaupati sebi, zaupal boš v občutke.

Da pa boš lažje zaupal vase je pomembno, da deluješ v sedanjem trenutku, da se družiš s seboj in z okolico, da vlagaš vase in v partnerja. V PODCASTu o življenju v sedanjem trenutku sem ti pokazal kako priti do sprejetja sebe.

Zaupanje v partnerja ti prinese več kot samo boljši odnos. Ti prinese podporo, ti prinese karierni uspeh. Kako do tega prideš?

  1. poslušaj partnerja
  2. kakršnokoli odločitev sprejme ga podpri
  3. bodi luč

Z aktivnim poslušanjem boš najprej sebi podaril več umirjenosti, na drugi strani pa boš neposredno vplival sprejetje in zaupanje. Pričel boš sprejemat sebe in partnerja, pričel boš nalagati program mentorstva v svoje življenje. Pri poslušanju je zelo pomembno, da partnerja ne obsojaš ampak mu stojiš ob strani, ga podpiraš! To pomeni tudi, da kakršnokoli odločitev sprejme partner ga ne obsojaš, ampak ravno obratno, podpri ga! Podpri ga na poti rasti. Tako kot boš zrastel sam, bo zrastel tudi on. V kolikor pa želiš uveljaviti svoj način, svoje videnje bodi zgled. To pomeni, bodi luč. Uporabljaj zglede, bodi ti zgled. Zgledi so magnet, magnet k uspehu, zato v kolikor želiš napredka, želiš drugačnega načina delovanja, bodi ti zgled. Verjamem, da se bo tudi partner prilagodil. To sicer je res tek na dolge proge, ampak partnerski odnos deluje na dolge proge. Torej vztrajaj!

Končni izplen pa bo odprto, ljubeče in pozitivno delovanje.

Te zanima:

  • Kako dosežeš karierni uspeh in pri tem uživaš?
  • Kako vplivaš na lastno zaupanje?

Več podrobnosti v VIDEu in PODCASTu in izvedel boš recept za uspeh!

4 razmišljanja o “Zaupanje je ključ na poti do uspeha

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.