Kako do boljšega imunskega sistema (Odgovor na coronavirus)

Posebna izdaja BLOGa in PODCASTa je pred tabo in sicer kot odgovor na strah in trepet corona virusa.

Okrepitev imunskega sistema je nujno potrebna, da premagaš vse vrste virusov. Pri tem pa ti bo pomagal lastni občutek! Z občutki se boš lažje in bolj učinkovito bojeval proti virusom, obenem pa se boš tako tudi sprostil in prepustil občutku zmage! Imunski sistem lahko nadgradiš tako fizično kot mentalno pri vsem tem pa uporabi zdrava kmečka priporočila.

Sprosti in prepusti se ter upoštevaj občutke in okrepil boš imunski sistem!

Ko govorim o imunskem sistemu ne mislim na pravi imunski sistem, ampak govorim o energijskem imunskem sistemu. To je nadgradnja imunskega sistema, ki ga zelo dobro poznamo. Kako sploh deluje?

Deluje energijsko na podlagi pričakovanj, vrednot in norm naše duše. Njegovo delovanje pa opazimo na podlagi naših občutkov. Energije se kažejo sploh na podlagi naših občutkov, zato fokus prestavi na občutke in boš vedno vedel kaj je zate tvoj DA in kaj NE. Občutki so namreč naš smerokaz, smerokaz naše energije, našega imunskega sistema.

Kaj to sploh pomeni?
Preden smo se rodili smo bili duše, ki izvirajo iz svetov onstran planeta Zemlje. Vsaka duša na planetu Zemlja prihaja iz različnih svetov, ki delujejo v enotni energijski matrici. Na planet Zemlja pa so duše prišle zato ker so si zadale pridobiti dodatne izkušnje. Vse z namenom rasti. Torej tvoja naloga je, da dobro poslušaš tvoje občutke in jim slediš. Tako bo tvoja duša pridobila potrebne izkušnje in ko se bo vrnila domov bo srečna, ker je izpolnila poslanstvo.

Torej energijski imunski sistem je zelo pomemben na področju našega zdravja! Energijo imunski sistem dobi na podlagi ljubezen! Ravno ljubezen povečuje učinkovitost imunskega sistema. V partnerskem odnosu se bo energija ljubezni najbolj poznala. Zdrav partnerski odnos ti bo tako prinesel več energije in predstavlja učinkovit sistem za kljubovanje vsem virusom, vključno s corona virusom.

Da boš lažje kljuboval izzivom 21. stoletja pa je pomembno, da razumeš svoje delovanje, da se veliko družiš sam s seboj in tudi prijatelji, najbolj pa s partnerjem ter si zaupaš sebi in partnerju. Za poglobljeno razlago kako delovati na omenjenih področjih lahko poslušaš v PODCASTih:

Zakaj se toliko fokusiram na partnerski odnos?
Zato ker ti ravno zdrav partnerski odnos prinese več ljubezni, občutke veselja. Skratka prinese ti občutke moči. Seveda ti partnerski odnos prinese tudi nekaj žalosti, ki se ob premagovanju slednje transformira v znanje, sposobnost in napredovanje. Zdrav partnerski odnos ti prinese več energije, zdrav imunski sistem. Slednji pa deluje na podlagi:

  • Komunikacije
  • Ljubezni

Komunikacija je prva in glavna točka dolgotrajnega in zdravega partnerskega odnosa. Na podlagi komunikacije pridemo do strinjanja ter seveda potrebne rasti. Ko govorim o komunikaciji mislim na verbalno komunikacijo in slednja je najbolj pomembna na področju doseganja osebnih in partnerskih ciljev. Dobra komunikacija ti bo prinesla jasnost kdo si, prinesla ti bo jasnost kdo je partner in kako delovati, da boš učinkovit v prihodnosti!

Jasno je, da boš jasnost dobil najprej sam pri sebi. To je najvišja jasnost, ki jo boš dobil in jo seveda uporabi v partnerskem odnosu!

Nadgradnja in dobrobit tudi imunskega sistema je ljubezen. Ljubezen do sebe ter do partnerja. Skupaj s partnerjem bosta dosegla veliko, pomembno pa je vzajemno delovanje. Torej komunicirajta, da bosta uskladila delovanje, da se bosta spoznala in obenem tudi prepoznala ujemanje.

Kako pa okrepiti imunski sistem?

Na fizični ravni:

  • Veliko se gibaj v naravi
  • Prehranjuj se zdravo
  • Upoštevaj navodila zdravstva
  • INTIMA

Veliko se gibaj pomeni prepoti se! Tako boš telo razstrupil fizično (izločanje virusov) in tudi mentalno, saj se bo skozi pot izločalo tudi negativno prepričanje in vrednote. Prehranjevanje bo vplivalo na raven mineralov in vitaminov v telesu, upoštevanje navodil zdravstva pa ti bo prineslo še dodatno varnost na področju kljubovanja corona virusu in podobnim virusom.
Na koncu pa najbolj pomembna stvar, ki zaokrožuje ljubezen in vse nasvete do sedaj. Imej veliko INTIME s seboj in s partnerjem. Tako boš spoznal lastne občutke, prepoznal boš občutke partnerja in boš omogočil energijskemu imunskemu sistemu, da sklenjeno deluje. Moška in ženska energija se bodo združile in bodo ustvarile krog, neprebojni krog.

Moška in ženska energija ustvarjata krog zdravja in ljubezni!

Na energijski in fizični ravni:

  • Beri
  • Piši dnevnik
  • Naj bo čim manj sevanja
  • Jej oreščke

Pisanje dnevnika ti bo prineslo spoznanje kdo si! Kako razmišljaš, kakšne vrednote in prepričanja imaš, pokazalo ti bo kdo si v resnici. To spoznanje lahko vedno nagradiš, predvsem s prebiranjem knjig. Knjige ti vedno prinesejo nadgradnjo znanja in obenem poskrbijo za tvoje počutje in fokus. To pomeni, da ne boš imel časa se ukvarjati z drugimi stvarmi, ampak boš fokus prestavil nase. To je smisel 21. stoletja. Fokus prestavi nase! Da boš lažje absorbiral novo znanje pa jej oreščke. Slednji ti bodo pomagali k lažji absorpcij znanja in novih izkušenj.
Ker pa smo v času telefonov, tablic in podobnih tehnologij je zaželeno, da uporabo naprav, ki uporabljajo ekrane omejimo na minimum. Namreč modra svetloba škodi možganom in jih omejuje pri delovanju.

Upoštevanje zgornjih nasvetov ti bo prineslo optimalno delovanje sistema, ki se mu reče TELO! Na kratko okrepljen imunski sistem ti prinese svobodo! Lahko se umiriš in prepustiš delovanju narave. Na takšen način si sproščen in fokusiran na cilj, ki si ga želi tvoja duša.

Te zanima kako priti do sproščenosti ter kako delujejo občutki na imunski sistem?

14 razmišljanj o “Kako do boljšega imunskega sistema (Odgovor na coronavirus)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.