[#24 PODCAST] Negovanje notranjega otroka in partnerski odnos (1.del)

Nadaljujem, kjer sem končal v podcastu o negovanju notranjega otroka. V njem sem ti pokazal kako je negovanje notranjega otroka pomembno. Pokazal sem ti pristope, da uspeš na vseh področjih življenja. Predvsem pa da vzbudiš tako kreativnost kot osebno moč. Nisem pa se dotaknil glavnega vidika za kaj me spremljaš, grajenja boljših odnosov. Torej odnosi so tema tega podcasta, ki sem ga razdelil v dva dela. V prvem delu se bom osredotočil na ljubezen in kreativnost, v drugem delu pa bom objasnil vidik povezanosti. Vse pa v povezavi z notranjim otrokom.

Da boš lažje razumel zelo fokusiran nov podcast ti svetujem, da poslušaš daljšo razlago o notranjem otroku, šele nato pa se usmeriš v temo novega podcasta.

Percepcija uspeha je odvisna od otroštva, od tvojega notranjega otroka. Torej, kakšno masko si si nadel in jo nosiš tekom življenja. To se vprašaj in bodi iskren pri odgovoru. Ta maska te definira, definira tvoj način delovanja tudi danes. Vpliva pa tudi na tvoje odnose in sicer kot prvo na odnos do sebe, nato pa še na pravi odnos in to je s partnerjem/ko. Ljubezen je zelo pomembna vrednota, predvsem pa je ljubezen do sebe najpomembnejša. Da boš uspel v odnosu z najpomembnejšo osebo po mnenju razuma – partnerjem/ko se moraš:

  • umiriti
  • sprosti telo in duha
  • pridobi na strokovnosti
  • in…

Posvečaj si pozornost, dajaj si ljubezni. Najprej sebi, na drugem mestu pa seveda partnerju/ki. Raziskuj se, neguj se, posvečaj pozornost vsakemu milimetru telesa, masiraj se, samozadovoljuj se. Odkrivaj užitke, podari si čas samo zase. Ko pa želiš sveti čas, čas zase, posvetiti tudi drugi osebi naj bo to tvoja srčna oseba. Oseba, ki ji zaupaš in jo ljubiš. Skratka srčna oseba. Predaj se užitkom in uživaj!

Te zanima kaj je zadnji korak?

V podcastu boš našel odgovor, kaj ti bo dalo polet in kaj konkretno narediš v udobju doma, da boš lažje dosegel želene cilje.

Da pa boš kos izzivom in boš naredil domačo nalogo, torej da boš vlagal vase in naredil konkretne korake, te vabim, da poslušaš podcaste:

Neposredno boš privabil v lastno življenje uspeh ter boš neposredno vplival na odnose, predvsem na intimne odnose!

Poslušaj PODCAST in izvedel boš recept za doseganje uspeha in negovanje otroka v sebi.
Več v posnetku…

5 razmišljanj o “[#24 PODCAST] Negovanje notranjega otroka in partnerski odnos (1.del)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.