[#25 PODCAST] Negovanje notranjega otroka in partnerski odnos (2.del)

Nadaljujem, kjer sem končal v PODCASTu o negovanju notranjega otroka v smeri grajenja uspešnega odnosa. V PODCASTu sem ti pokazal in dokazal, da je ljubezen in negovanje sebe ključnega pomena, da prepoznaš svoje občutke. Slednji pa te popeljejo v še neraziskane kotičke tvoje osebnosti. Odnos do sebe je zelo pomemben, partnerski odnos pa je tisti, ki bo najprej pokazal zadovoljstvo notranjega otroka, tvoje zadovoljstvo.

Zadnji PODCAST v povezavi z notranjim otrokom govori o povezanosti. Povezanost je ključ do uspeha tako na kariernem področju kot tudi področju odnosov. S povezanostjo izgradiš most zadovoljstva, zadovoljstva notranjega otroka ter osebnega zadovoljstva. Z neposrednim vplivanjem na zadovoljstvo se boš počutil bol srečnega in posledično tudi uspešnega.

Da boš lažje razumel in boš nadgradil posredovano znanje, ti priporočam, da poslušaš PODCAST Negovanje notranjega otroka in partnerski odnos (1.del), šele nato pa se usmeriš na temo novega PODCASTa.

Percepcija uspeha je odvisna od otroštva, od tvojega notranjega otroka. Torej, kakšno masko si si nadel in jo nosiš tekom življenja. Slednja vpliva tudi na povezanost. Povezanost tako sam s seboj kot partnerska povezanost neposredno prinašata uspehe na vseh področjih življenja. S pravo povezanostjo boš dosegel vse v življenju. Dosegel boš zmage v odnosu, karieri in predvsem pri sebi. Na povezanost boš najbolj vplival s:

  • telesno vadbo
  • uravnoteženjem stresnega hormona

Obenem boš s povezanostjo neposredno vplival na osebno zadovoljstvo in zadovoljstvo notranjega otroka. Zelo tanka meja je med obema, zato lahko zatrdim, da je to praktično isto zadovoljstvo, vsaj v tvojih očeh. Namreč v partnerskem svetu osebno zadovoljstvo odigra pomembno vlogo v smeri grajenja uspešnega odnosa tako na kratek kot dolgi rok. Notranjo povezanost in partnersko povezanost moraš izgraditi. To je dolgotrajni in vseživljenski proces, ki bo trajal in trajal. Nasvet je torej: vlagaj, vlagaj in še 1x vlagaj vase.

Na povezanost pa boš neposredno vplival tako, da:

  • boš redno treniral odprto komunikacijo
  • boš skupaj s partnerjem planiral
  • in…

Podarita si pozornost, negujta vajino povezanost. Najprej pa ne pozabi dajati sebi, dajaj si ljubezen, pokaži si veličino, ki jo premoreš. Verjamem vate, verjamem v tvojo veličino. Dosegel boš vse in še več, samo stopi iz cone udobja. Vlagaj vase, vlagaj v odnos in rezultati bodo prišli. Boljši bodo, kot si um sedaj lahko sploh predstavlja.

Te zanima kaj je zadnji korak v smeri grajenja povezanosti do sebe in v partnerskem nivoju?

V PODCASTu boš našel odgovor, kaj ti bo dalo polet in kaj konkretno narediš v udobju doma, da boš lažje dosegel želene cilje.

Da pa boš kos izzivom in boš naredil domačo nalogo, torej da boš vlagal vase in naredil konkretne korake, te vabim, da poslušaš podcaste:

Neposredno boš privabil v lastno življenje uspeh ter boš neposredno vplival na odnose, predvsem na intimne odnose!

Poslušaj PODCAST in izvedel boš recept za doseganje uspeha in negovanje otroka v sebi.
Več v posnetku…

4 razmišljanja o “[#25 PODCAST] Negovanje notranjega otroka in partnerski odnos (2.del)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.