[#26 PODCAST] Zmoreva živeti harmonično (1. del)

Serija PODCASTov na temo partnerskega življenja se nadaljuje z fokusom na harmoniji skupnega življenja. Sledita dva PODCASTa, ki nagovarjata ravno to področje, prvi je usmerjen na področje zmorem drugi pa nadgrajuje prvega in povezuje v harmoničnost. Vse z namenom grajenja boljšega partnerskega odnosa.

Zmoreva se nanaša najprej na ednino, torej zmorem. Točno tako, zmorem živeti, zmorem nadgrajevati življenje, zmorem uživati vsako sekundo, vsak dih. Vse z namenom boljšega počutja in boljšega partnerskega odnosa. Kakšen je recept do boljšega in lepšega osebnega življenja?

Posvečaj se raziskovanju sebe in …
Raziskovanje sebe je osnova in se nanaša na zanimanja in hobije. To so praktično občutki. Slednje pa izoblikuješ na podlagi prave hrane in pijače. Da pa nadgradiš raziskovanje si podari… Razišči, kaj si lahko podariš.

Da boš lažje in učinkoviteje prepoznal lastno vrednost in boš lažje prepoznal lastno vrednost ti priporočam, da poslušaš:

Sedaj, ko veš kaj te vleče in kaj te zanima, si pripravljen za dvojino, pripravljen si na strategijo oblikovanja odnosa, ki bo trden kot skala. Vse kar moraš narediti je, da se s partnerjem usedeta in:

  • oblikujeta strategijo življenja
  • vneseta v vsak dan komunikacijo
  • ter …

Da bosta lažje delovala skladno, da bosta lažje dosegala oz. presegala vajine zastavljene cilje sem pripravil pri vsaki izmed korakov preprosto vajo. Skratka vsak korak vama bo prinesel lahkotnost izvedbe ob vpeljavi preproste vaje. Te zanima katere so te vaje?

Podarita si pozornost, negujta vajino povezanost. Najprej pa ne pozabi dajati sebi, dajaj si ljubezen, pokaži si veličino, ki jo premoreš. Verjamem vate, verjamem v tvojo veličino. Dosegel boš vse in še več, samo stopi iz cone udobja. Vlagaj vase, vlagaj v odnos in rezultati bodo prišli. Boljši bodo, kot si um sedaj lahko sploh predstavlja.

Te zanima kaj je zadnji korak v smeri grajenja povezanosti do sebe in na partnerskem nivoju? V PODCASTu boš našel odgovore in enostaven proces uresničevanja korakov. Vpeljite jih v življenje in se jim predajte.

Za lažje razumevanje sebe in vzpostavitev najprej osebne strategije rasti prisluhni PODCASTom:

Da pa bosta lažje oblikovala strategijo uresničevanja ciljev te vabim, da s partnerjem prisluhneta PODCASTom:

Vsaka tema je nadgradnja prve, vsaka tema ti bo odprla pot do uspeha, ne zgolj partnerskega, ampak tudi življenjskega uspeha. S tem boš neposredno privabil v lastno življenje uspeh ter boš neposredno vplival na odnose, predvsem na intimne odnose!

Prisluhni PODCASTu in sprejmi sebe, sprejmi partnerja in skupaj zaživita!
Več v posnetku…

6 razmišljanj o “[#26 PODCAST] Zmoreva živeti harmonično (1. del)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.