[#28 PODCAST] Jagode in čokolada…bodita vesela in nasmejana (1. del)

Serija PODCASTov na temo partnerskega življenja se nadaljuje, tokrat v smeri grajenja stabilnega partnerskega odnosa. V PODCASTu je govora ravno o strasti ter o ustvarjanju avtentičnega življenja. Obe temi sta si zelo povezani, ker neposredno vplivata na grajenje zanimivega in na dolgi rok privlačnega odnosa.

Najprej pa par besed na temo PODCASTa in sicer te verjetno zanima, zakaj jagode in čokolada. Jagode in čokolada sta afrodiziak, ki je povezan z lepimi spomini, spomini na začetek vajine skupne avanture. Dva PODCASTa se bosta navezovala ravno na vajine spomine, vajino strast! Smo ljudje, ki se neprestano odzivamo na dražljaje. Ti dražljaji v partnerskem odnosu pa se odražajo na podlagi izkazovanja strasti. Strast je ena najbolj pomembnih točk partnerskega odnosa. Vanjo je potrebno vlagati veliko energije in časa. Vanjo je potrebno vlagati sebe!

Ker sta pa že vrsto let skupaj se tudi vajina strast ugaša, zato ker se na veliko dražljajev odzivata vse bolj monotono. Prav zaradi tega postaja vajino življenje vse bolj rutinsko in polno nezanimivih trenutkov. Da bosta ponovno obudila vajino strast, vajin plamen za katerim se je vzbudilo tudi zanimanje, predlagam, da se prepustita obujanju spominov. Spomini so motor strasti, vse kar morata narediti je, da se spominom prepustita in zakorakata v lepe trenutke. Trenutke, ko so metuljčki kraljevali razmerju, spomine, ko so metuljčki bili na prvem mestu v vajinem življenju. Skratka strast, strast in še 1x strast.

Da bosta lažje in predvsem fokusirano zakorakala v preteklost, da bosta ponovno obudila spomine, ko je bilo vse v rožicah prisluhni zgornjemu PODCASTu in izvedi zakaj je to dobro narediti!

Tudi na takšen način boš poskrbel, da bo harmonija zavladala svetu. Da izvedeš ostale korake pa te vabim, da prisluhneš:

Ljubezen pa je osnovna za grajenje dobrega in zdravega odnosa. Slednji odnos pa se nadgrajuje tako, da se uskladi vajin dih. Da boš bolje razumel koncept ti poročam, da prisluhneš PODCASTu:

Da pa bosta lažje oblikovala strategijo uresničevanja ciljev te vabim, da s partnerjem prisluhneta PODCASTom:

Ker se teme nadgrajujejo in ti omogočajo neprestano rast, verjamem, da boš prerasel sebe ter bosta vajin odnos postavila na nov nivo. Skratka ga bosta nadgradila. Vajin odnos je odvisen od vložka vsakega posameznika, odvisen je od vaju! Torej vztrajajta na poti odkrivanja sebe in vajinih skupnih točk oz. najmočnejših stvari, ki vaju objemajo!

Prisluhni PODCASTu in vlagaj vase, vlagaj v sprostitev in skupaj zaživita!
Več v posnetku…

3 razmišljanja o “[#28 PODCAST] Jagode in čokolada…bodita vesela in nasmejana (1. del)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.