Jagode in čokolada…bodita vesela in nasmejana (1. del)

Serija PODCASTov in Blogov na temo partnerskega življenja se nadaljuje, tokrat v smeri grajenja stabilnega partnerskega odnosa. V PODCASTu in Blogu je govora ravno o strasti ter o ustvarjanju avtentičnega življenja. Obe temi sta si zelo povezani, ker neposredno vplivata na grajenje zanimivega in na dolgi rok privlačnega odnosa.

Najprej pa par besed na temo PODCASTa in Bloga, ki je pred tabo. In sicer te verjetno zanima, zakaj jagode in čokolada. Jagode in čokolada sta afrodiziak, ki je povezan z lepimi spomini, spomini na začetek vajine skupne avanture. Dva PODCASTa in Bloga se bosta navezovala ravno na vajine spomine, vajino strast! Smo ljudje, ki se neprestano odzivamo na dražljaje. Ti dražljaji v partnerskem odnosu pa se odražajo na podlagi izkazovanja strasti. Strast je ena najbolj pomembnih točk partnerskega odnosa. Vanjo je potrebno vlagati veliko energije in časa. Vanjo je potrebno vlagati sebe!

Ker sta že vrsto let skupaj, najverjetneje tudi vajina strast ugaša, zato ker se na veliko dražljajev odzivata vse bolj monotono. Prav zaradi tega postaja vajino življenje vse bolj rutinsko in polno nezanimivih trenutkov. Da bosta ponovno obudila vajino strast, vajin plamen s katerim se je vzbudilo tudi zanimanje, predlagam, da se prepustita obujanju spominov. Spomini so motor strasti, vse kar morata narediti je, da se spominom prepustita in zakorakata v lepe trenutke. Trenutke, ko so metuljčki kraljevali razmerju, spomine, ko so metuljčki bili na prvem mestu v vajinem življenju. Skratka strast, strast in še 1x strast.

Torej kako lahko obudita strast in zakaj ravno strast? Poanta dolgoročnega razmerja je ravno strast, so ravno ti mali občutki, ki izvirajo iz spominov. Ravno ti občutki so vama dali polet, so tebe prebudili in ti pričarali občutke zmage. Pomembno je, da v te občutke vlagata vajin čas, da na njih gradita vajino razmerje. Še bolje je, če se ti občutki nadgrajujejo, ampak za začetek je pomembno te občutke prebuditi, pomembno jih je vrniti na prestol, torej da kraljujejo razmerju.

Prebuditev občutkov se bo kazala v karieri in odnosih do ostalih.

To je logična povezava, obudil boš občutke zmage in slednji se bodo manifestirali v ostalih oblikah. Torej kariera itd. Na kakšen način lahko obudiš/ta vajin uspeh oz. vajino kariero?

  • spomini lepih trenutkov iz začetka zveze
  • počni podobne stvari kot na začetku zveze

Pomembno se je spomniti na lepe trenutke iz začetka zveze. Pomembno je obuditi občutke iz začetka zveze. To bodo naredili spomini, občutki se bodo kar pojavili, le stopnjevati jih je potrebno. Obenem, da ti olajšam in pospešim spomine pa počni podobne dogodke, ki se jih spomniš iz začetka zveze. Na takšen način boš pri sebi premaknil velik kamen zanimanja, ki se je praktično ustavil.

S tem boš obudil tudi stare hobije, ki lahko prerastejo v novo kariero. To pa zato, ker boš užival. Torej zakaj pa ne?!

To nalogo opravita najprej vsak sam, nato pa naredita to nalogo skupaj. Na takšen način bosta obudila skupne lepe spomine. Obudila bosta strast, zanimanje, prepričanja in vrednote. Ista prepričanja in vrednote vodijo do:

  • iste energijske osnove
  • boljšega počutja (lastno in partnersko počutje)

Najprej pa ugotovita vajina prepričanja in skupne vrednote. To naredita tako, da vzameta bel brezčrten list papirja in nanizata 3 skupne vrednote in prepričanja. Vzemita si čas pri tej nalogi, vzemita si čas zase!

Ko si bosta vzela čas bosta obudila strast, bosta ponovno povrnila metuljčke v trebuh, bosta ponovno sebe upoštevala, bosta sebe negovala. Skratka bosta sebi dala ljubezen. V partnerskem smislu pa bosta ponovno povrnila intimo na vrh vajine zveze. Postala bosta avtentična, ker bosta obudila občutke zmage! Takrat boš življenje prevzel v svoje roke. To praktično pomeni, da boš privlačil izkušnje, ki ti bodo olajšale spoznavanje lepot življenja.

Da bosta lažje in predvsem fokusirano zakorakala v preteklost, da bosta ponovno obudila spomine, ko je bilo vse v rožicah, prisluhni zgornjemu PODCASTu in izvedi, zakaj je to dobro narediti!

Tudi na takšen način boš poskrbel, da bo harmonija zavladala svetu. Da izvedeš ostale korake pa te vabim, da prisluhneš:

Ljubezen je osnovna za grajenje dobrega in zdravega odnosa. Slednji odnos pa se nadgrajuje tako, da se uskladi vajin dih. Da boš bolje razumel koncept ti poročam, da prisluhneš PODCASTu:

Da bosta lažje oblikovala strategijo uresničevanja ciljev te vabim, da s partnerjem prisluhneta PODCASTom:

Ker se teme nadgrajujejo in ti omogočajo neprestano rast, verjamem, da boš prerasel sebe ter bosta vajin odnos postavila na nov nivo. Skratka ga bosta nadgradila. Vajin odnos je odvisen od vložka vsakega posameznika, odvisen je od vaju! Torej vztrajajta na poti odkrivanja sebe in vajinih skupnih točk oz. najmočnejših stvari, ki vaju objemajo!

Prisluhni PODCASTom ali se podaj v prebiranje BLOGov. Vlagaj vase, vlagaj v sprostitev in skupaj zaživita!
Več v BLOGu ali videu.

Avtor
Tomaž Tinta

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.