[#29 PODCAST] Jagode in čokolada – bodita vesela in nasmejana (2. del)

Serija PODCASTov na temo partnerskega življenja se nadaljuje, tokrat v smeri grajenja stabilnega partnerskega odnosa. V PODCASTu je govora kako biti avtentičen, kako poskrbeti za privlačnost ter kako biti igriv. Skratka PODCAST je naravnan na spodbuditev vajine strasti, vajinega ognja. Vse v smeri doseganja boljšega odnosa.

Kadar boš avtentičen in igriv boš postal magnet za obilje. Boš postal magnet za doseganje partnerskih in kariernih ciljev!

Ja doseganje kariernih ciljev je povezano z partnerskim odnosom. Torej poskrbi za strast, poskrbi za zanimanje in privlačnost, poskrbi za igrivost! Vse to bo prineslo posledico, ki se imenuje boljša kariera oziroma bolj natančno kariera, ki je povezana s teboj, s pravimi občutki, lastnimi občutki! Vajini občutke pa lahko spodbudiš na več načinov:

  1. Vlagaj vase
  2. Bodi igriv
  3. Skrbi za psihofizično kondicijo

Koncepti so povezani z bistvom tebe, z bistvom tvoje energije, ki je vezana na tvojo drugo čakro. To je spolna čakra, čakra, ki je vezana na tvojo kreativnost in osebno moč. Negovanje slednje pa bo prineslo, da neguješ ljubezen najprej do sebe, nadalje do partnerja. Skratka ubil boš dve muhi na en mah. Vse z namenom doseganja karmičnega partnerskega odnosa.

S tem je povezan tudi afrodizijak jagode in čokolada. Jagode in čokolada predstavljajo tvojo strast, tvoj uspeh. To kar boš dal vase se bo pomnožilo najprej pri partnerju nadalje pa se bo preslikalo v vse tvoje odnose, predvsem v tvojo kariero. Cilj je jasen, boljši partnerski odnos, vendar le kako ga boš dosegel če sebi ne privoščiš uspeha? To se vprašaj!

Takšno delovanje, delovanje polno strasti in igrivosti z drugimi besedami rečemo tudi avtentično delovanje. To pa zato ker izhaja iz tebe, izhaja iz tvojega trebuha, izhaja iz tvojih občutkov. Naš um vse preveč ukazuje, verjamem, da je pri tebi podobno. Verjamem tudi, da je v odnosu s partnerjem podobno, zato ti predlagam, da najprej poslušaš prvi PODCAST, ki ti bo objasnil zakaj in kaj so jagode in čokolada:

Naj bo vajin odnos poln strasti, naj bo pocukran, naj bo karmičen. Vse pa je odvisno od tega kako vidiš sebe in kako neguješ strast. Torej akcija!

Na začetku vajine zveze je bilo veliko ljubezni, veliko je bilo strasti, igrivosti in tudi medsebojnega zanimanja. Torej si poznal te občutke, občutke, ki izvirajo iz tvoje druge čakre. Da boš lažje ugotovil o čem govorim ti predlagam, da prisluhneš:

Ker pa se vse začne in konča pri tebi je pomembno kaj in kako vlagati vase. Odgovore kako to početi najdeš:

Strategija skupne rasti pa je povezana z oblikovanjem ciljev, osebnih in skupnih ciljev, da pa bosta lažje oblikovala strategijo ciljev te vabim, da s partnerjem prisluhneta PODCASTom:

Vse teme se nadgrajujejo, zato verjamem, da bosta uspešna in fokusirana! Ljubezen je v zraku, negujta jo!

Prisluhni PODCASTom, vlagaj v sprostitev in skupaj zaživita!
Več v posnetku…

One thought on “[#29 PODCAST] Jagode in čokolada – bodita vesela in nasmejana (2. del)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.