[#30 PODCAST] Ljubezenski odnos = borba? (1. del)

Serija PODCASTov na temo partnerskega življenja se nadaljuje, tokrat v smeri ljubezni in definicije, da to ni borba. Naj začnem s tezo:

Ljubezen je najbolj pomembno čustvo, katerega spoznavaš celo življenje in predstavlja temelj odnosa v podpori in razumevanju.

Ali je ljubezenski odnos podoben borbi je odvisno samo od tebe! Ljubezen ti bo naredila življenje polno, tako telesno kot duševno. Z ljubeznijo se prebudi telo, se prebudijo maravljinčki v telesu, se zbudi strast in poželenje. Skratka počutiš se živega! To ni borba, to je užitek, saj se bo vajina energija prebudila in bo kipela iz vseh celic telesa.

Le-ta bo pričarala čarobnost ljubezenskega odnosa. In kaj to pomeni? To se nanaša na:

  • negovanje in raziskovanje skupnih trenutkov
  • odkrivanje libida
  • odkrivanje želja po biti skupaj

Za lažje razumevanje koncepta ljubezni ter vsebine, kaj pomeni harmonija v povezavi z ljubezenskim odnosom te vabim, da prisluhneš trem PODCASTom, ki te bodo popeljali do poglobljenega razumevanja vsebine tega PODCASTa:

Harmonijo ljubezenskega odnosa boš poglobil s:

  • Komunikacijo
  • Iskrenostjo
  • in …

Na takšen način bosta na novo postavila vajin odnos. Prebudila bosta čustva, vrednote in prepričanja. Prebudila bosta sebe najprej. Prepoznala bosta vrednost, ki jo dajeta odnosu.

Naj bo vajin odnos poln strasti, naj bo pocukran, naj bo karmičen. Vse pa je odvisno od tega kako vidiš sebe in kako neguješ strast. Torej vlagaj vase, vlagaj v razvoj. S tem boš dosegel dve stvari in sicer osebni in partnerski napredek. Na začetku zveze je bilo vse lažje, saj si sebi posvečal veliko časa. Vlagal si veliko energije, zato si se tudi dobro poznal. Da boš prepoznal vlogo mladosti in predvsem, da boš prepoznal vlogo notranjega otroka prisluhni:

Zaupanje vase ter druženje sam s seboj kažejo na zrelost, obenem pa višajo imunski sistem. Zakaj tako menim? Prisluhni PODCASTom in se prepusti raziskovanju sebe:

Vse teme se povezujejo in nadgrajujejo. Vse teme so usmerjene v vajin odnos in uspeh, vlagajta v vajino ljubezen, negujta jo!

Več v posnetku…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.