Life & Love Coaching

Pravi partnerski odnos je odnos poln strasti, užitka, ljubezni, zaupanja in sproščenosti. Je odnos, ki prispeva k razvoju, tako na osebnem kot poslovnem področju. Uspeh je zagotovljen, saj se bodo uspehi na osebnem / intimnem partnerskem odnosu neposredno pokazali tudi na poslovnem področju, skratka v karieri.

Vlagaj vase in v sproščen ter ljubezniv partnerski odnos in uspeh te bo našel! Premakni se iz cone udobja, naredi korak naprej tako da izbereš COACHA.

Challenge yourself. It’s the only path which leads to growth.

Morgan Freeman

We are not a team because we work toghether. We are a team because we respect, trust and care per each other. If you are always trying to be normal, you will never know how amazing you can be.

Maya Angelou

Si želiš

  • poglobiti partnerski odnos in se počutiti vesel, izpopolnjen in povezan na vsakem koraku.
  • (ponovno) zaupati drug drugemu pri reševanju vsakodnevnih težav (izzivov).
  • biti samozavesten in sproščen v komunikaciji, predvsem do sebe in najbližjih (otrok). Tako boš lažje dosegel zastavljene cilje na osebnem in poslovnem področju.
  • vsakodnevnim izzivom pristopiti samozavestno in predvsem razreševati težave (izzive) sproti, takrat ko se pojavijo.
  • vnesti podporo v partnerski odnos in vse ostale pomembne odnose v življenje na vsakem koraku z vnosom ljubezni ter tako neposredno vplivati na zadovoljstvo, srečo in bogastvo (v €).
  • vnesti v partnerski odnos in vse ostale pomembne odnose v življenju več dobre volje, smeha, dobrih občutkov in skupnega delovanja.
  • poglobiti intimni odnos ter vnesti strast v vsakdan, z namenom poglobiti partnerski odnos in vse ostale pomembne odnose v življenju
  • v partnerskem odnosu in na skupni poti ponovno obuditi občutke zaljubljenosti.

Takšno življenje JE MOGOČE tudi ZATE oz. ZA VAJU. Sam lahko stopaš po tej poti k uspehu, vendar to zahteva čas. Zakaj ne bi hitreje prišel do želenega cilja? Se sprašuješ kako? S pravim Coachom boš vnesel pospešek v partnerski odnos in vse ostale pomembne odnose v življenju.

Kako ti lahko pomagam?

Sam sem šel skozi dolgoletne izkušnje na področju partnerstva (10 let +) ter doživel veliko osebnih neuspehov na tem področju vse od srednješolskih dni dalje. Premagoval sem lastne sivine, kotičke nemoči, obupa, osamljenosti in razočaranja. S takšnimi občutki sem živel dolga leta mojega prebujenja. Postopoma sem s koraki in raziskovanjem doživel preporod ter si skreiral partnerstvo, ki me izpolnjuje, prebuja strast, zaupanje, ljubezen ter sproščenost. Moja želja je, da ti pomagam prebuditi pravi partnerski odnos ter ti skrajšati pot do uspeha, saj se vse začne in konča z dobrim in ljubečim partnerskih odnosom. Ravno zato sem oblikoval programe, ki delujejo in zagotavljajo uspeh v partnerskem odnosu. Iz dobrih temeljev partnerskega odnosa pa se razvije tudi uspeh na poslovnem področju, skratka € na računu. Uspeh na vseh področjih se skriva ravno v ljubezni do sebe in do srčnega izbranca/ke.

Ponujam ti poglobljen COACHING 1:1 s pravimi VPRAŠANJI, možnim MENTORSTVOM in konkretnimi KORAKI do uspeha, tako na partnerskem kot poslovnem področju.

Neglede na to ali želiš okrepiti dober odnos, ali se spopadaš z odnosom, ki je daleč od pravega ljubezenskega odnosa je COACHING prava izbira zate. Individualni coaching ti bo vrnil strast, povezanost in ljubezen.

Coaching storitve so prilagojene za doseganje odnosa polnega strasti, užitka, ljubezni, zaupanja in sproščenosti

PROGRAMI V NASTAJANJU

S programom POVEZAN-A te bom pripeljal na pot ljubezni, najprej do sebe nadalje pa do partnerja/ke. Več o programu POVEZAN-A najdeš s klikom na izbrani gumb zgoraj.

Osebni prilagojen program pa je narejen izključno zate, izključno na podlagi težav (izzivov), s katerimi se trenutno srečuješ. Dovoli mi, da se najprej spoznamo, nadalje pa sklenemo pravo obliko sodelovanja.

Ne veš kateri program izbrati? Potem te vabim, da izpolniš obrazec za BREZPLAČNI POSVET – Coaching klic z mano v dolžini 30 min.


S STRASTJO DO PRAVEGA PARTNERSKEGA ODNOSA!