NEKAJ BESED O MENI

Svetovanje, mentoriranje, kariera in odnosi so področja, ki v meni zbujajo strast. Ta strast pa je podkrepljena z bogatim znanjem in tudi izkušnjami, ki sem jih pridobil tekom obiskovanja raznovrstnih tečajev in delavnic, tako na področju osebne kot strokovne rasti na poslovnem področju v obdobju zadnjih 10 let. Aktiven sem na področju NLP – Nevrolingvistično programiranje, trenutno sem v fazi pridobivanja licence za Hipnozo, imam certifikat iz Life Coachinga, opravljeno imam delavnico kreativnega razmišljanja in pozitivne psihologije, certifikat UltraMIND ESP System, certifikat iz reševanja konfliktov in mediacije, vzpostavitve pozitivne in odprte komunikacije ter strokovni izpit za posredovanje zaposlenih (ZRSZ).  

Kako te lahko podprem?

S Coachingom

Z mentorstvom

S Podcasti – Modrost partnerskih odnosov

Za sprostitev s turističnimi VLOGI

Moj namen je, da prebudim tvojo kreativnost, življenjsko energijo, ki se skriva v speči spolni energiji, skratka da odkrijeva tvojo avtentičnost.

Verjamem, da je vsak sam ustvarjalec lastnega življenja. Vsak stremi k temu, da oblikuje življenje v katerem so prisotni ljubezen, zdravje in uspeh v izobilju. Skratka da je v življenju prisotno bogastvo vseh oblik. Verjamem v uspeh, verjamem v to, da sta glavni komponenti do bogatega partnerskega odnosa ravno sproščen ter intimno bogat (partnerski) odnos. Sem večni optimist in verjamem, da je vsak zmožen odkriti svoj potencial in stopati v svojo osebno moč.

Pomagam ti ustvariti kraljestvo v katerem bodo občutki zmage, ljubezni, poguma…skratka uspeha!

Svetujem ti, te podpiram, usmerjam in motiviram, da zaživiš svoj potencial.

Z mojo podporo prejmeš veliko več, delava namreč na doseganju ljubezni na mentalnem, čustvenem (telesnem) in duhovnem področju.


S STRASTJO DO PRAVEGA PARTNERSKEGA ODNOSA!