O meni

Sem proaktivna oseba z bogatimi izkušnjami, ki so tesno povezane z delom z ljudmi. Mladost je moja muza, moja energija in fokus s katerim kljubujem izzivom današnjega sveta. V ta namen ustvarjam PODCAST in BLOG vsebineModrosti življenja, kjer združujem tri pomembna področja življenja: osebnostna rast, miselno naravnanost in mentalni preskok.

Ker pa veliko delam in ustvarjam, najdem sprostitev in nov zagon (kreativnost) v potovanjih in fotografiji. Nadgradnja Modrostim življenja so Fotopotepi in VLOG-i, kjer odkrivam Slovenijo in bližnje države. V turizmu veliko raziskujem ter se s tem ogromno naučim in z velikim veseljem vse to nato predam tudi vam. Seveda s podporo žene Mojce Tinta.

Zaupam v lastne sposobnosti in znanja, obenem pa se prepuščam zgodbam časa 📷. Juhu se že veselim skupnih raziskovanj…

MOJA EKIPA

Mojca Tintadsc_9938_2-2-1

Sem Mojca in že od malega je v meni tlela kreativna in umetniška duša, saj sem rada veliko risala in ustvarjala. To se je kasneje preneslo v kuhinjo, kjer sem svojo kreativnost preizkusila pri peki in oblikovanju tort. Od vedno pa tudi v meni tli želja po potovanju. Ko sem pri 17 letih prvič šla v Pariz praznovat novo leto sem vedela, da je to to. V potovanja sem se zaljubila in tudi vse do sedaj uresničujem to željo, da se vsaj nekajkrat na leto odpravim na potep, vmes pa obiščem kraje naše prelepe Slovenije.