O Tomažu

TOMAŽ TINTA

Life & Relationship Coach | popotnik

NEKAJ BESED O MENI

Svetovanje, mentoriranje, kariera in odnosi so področja, ki v meni zbujajo strast.  Ta strast pa je podkrepljena z bogatim znanjem in tudi izkušnjami, ki sem jih pridobil tekom obiskovanja raznovrstnih tečajev in delavnic, tako na področju osebne kot strokovne rasti na poslovnem področju v obdobju zadnjih 10 let. Aktiven sem na področju NLP – Nevrolingvistično programiranje (David Key in New skills academy), trenutno sem v fazi pridobivanja licence za Hipnozo (David Key), imam certifikat iz Life Coachinga (New skills academy), opravljeno imam delavnico kreativnega razmišljanja in pozitivne psihologije, certifikat UltraMIND ESP System, certifikat iz reševanja konfliktov in mediacije (Open2Study), vzpostavitve pozitivne in odprte komunikacije ter strokovni izpit za posredovanje zaposlenih (ZRSZ).  

V davnem letu 2006 sem spoznal področje ekonomije in kadrovanja ter se v to področje praktično zaljubil. In tako se je začela moja karierna in svetovalna pot. Moja svetovalna pot se je nadgradila tudi na področju partnerskih odnosov, saj sem skozi lastne izkušnje in znanja lahko pomagal tudi drugim. Želja po kariernem svetovanju je bila tako velika, da je postala realnost, saj sem leta 2014 dobil prvo službo ravno na kadrovskem področju, kjer sem nadgrajeval pridobljena formalna znanja in kompetence ter jih apliciral v prakso. Na področju kariernega svetovanja sem še danes prisoten in ga dnevno nadgrajujem s pomočjo spletnih izobraževanj ter delavnicami.

Na področju osebne rasti, sprejemanja sebe ter posledično izboljšanja odnosov pa sem doživel preobrat leta 2018, ko sem doživel zelo hudo prometno nesrečo (trk vlaka v avto) in sem preživel (1/1000 preživijo). V času nesreče sem doživel izven zemeljsko izkušnjo. Poleg tega pa sem vsa do takrat nabrana znanja ter občutke v času po nesreči ponotranjil ter jih usmeril v ozdravitev. Bil sem čudež, saj mi je medicina pripisala 1,5 leta okrevanja, sam pa sem začel normalno delovati in živeti že po zgolj 4 mesecih od nesreče.

Znanja in usmeritve glede izboljšanja partnerskega odnosa dobiš preko PODCAST USMERITEV – Modrosti partnerskih odnosov. Grajenje ljubečega in sproščenega partnerskega odnosa pa zahteva obravnavo 1:1. Zato sem zate pripravil programe za grajenje ljubečega, sproščenega in intimno bogatega partnerskega odnosa.  


V izogib STRESNIM situacijam ter za lažjo SPROTITEV pripravljam v sodelovanju z ženo Mojco Tinta VLOGe ter FOTOPOTEPe, kjer odkrivava Slovenijo in bližnje države. S tem krepim kreativnost ter veliko strast do fotografije in videografije. Obenem ti na takšen način podarjam ideje za nedeljske izlete s fokusom na ponotranjanju Modrosti Življenja.

S svojimi izkušnjami in znanji te bom opremil s sodobnimi znanji in ugotovitvami do uspeha, tako v karieri kot odnosih.

Kako te lahko podprem?

S Coachingom

Z mentorstvom

S Podcasti – Modrost partnerskih odnosov

Za sprostitev z turistilnimi VLOGI

Moj namen je, da prebudim tvojo kreativnost, življenjsko energijo, ki se skriva v speči spolni energiji, skratka da odkrijeva tvojo avtentičnost.

Verjamem, da je vsak sam ustvarjalec lastnega življenja. Vsak stremi k temu, da oblikuje življenje v katerem so prisotni ljubezen, zdravje in uspeh v izobilju. Skratka, da je v življenju prisotno bogastvo vseh oblik. Verjamem v uspeh, verjamem v to, da sta glavni komponenti do bogatega partnerskega odnosa ravno sproščen ter intimno bogat (partnerski) odnos. Sem večni optimist in verjamem, da je vsak zmožen odkriti svoj potencial in stopati v svojo osebno moč.

*Tu sem zate, da ti pomagam narediti korak naprej v kolikor se soočaš:

  • S težavami v odnosih – predvsem partnerskem in osebnem odnosu
  • S težavami v intimnosti, predvsem izzive ne sprejemanja sebe na življenjski poti
  • Z ovirami, pri katerih potrebuješ pomoč (kadrovski izzivi, služba, odnos do otrok itd.)

*Tu sem zate, da ti pomagam narediti korak naprej, ker so težave s katerimi se srečuješ v partnerskem odnosu in izven njega prevelike. Skratka je to tvoj fokus in iščeš nekoga, ki ti bo pomagal spremeniti potek življenja.

*Tu sem zate, da ti pomagam narediti korak naprej pri prebuditvi tvoje življenjske energije, ki se skriva v speči spolni energiji, skratka da odkrijeva tvojo avtentičnost. Tekom vaj in tehnik sooblikuješ novega sebe z namenom, da prepoznaš problem v drugačni luči obenem pa da ga razrešiš.

In še mnogo več. To je zgolj nekaj razlogov za najino (dolgoročno) sodelovanje!

Moja zaveza je, da:

  • te pripeljem najprej do ljubezni do sebe, nadalje pa v ljubezen do partnerja/ko.
  • ti ponudim varen prostor, kjer lahko odpreš srce in dovoliš ljubezni da se razvije in kipi iz vseh tvojih celic.
  • potuješ vase na varen in usmerjen način.
  • odkrivaš dobrobiti intimnega odnosa do sebe in nadalje podkrepiš ugotovitve s partnerjem/ko.

Pomagam ti ustvariti kraljestvo v katerem bodo občutki zmage, ljubezni, poguma…skratka uspeha!

Ti svetujem, podpiram, usmerjam in motiviram, da zaživiš svoj potencial.

Z mojo podporo prejmeš veliko več, delava namreč na doseganju ljubezni na mentalnem, čustvenem (telesnem) in duhovnem področju.


S STRASTJO DO PRAVEGA PARTNERSKEGA ODNOSA!