Popotovanja

Želiš skupaj z nama raziskovati kotičke sveta? Predstavila bova znane in manj znane kraje ter ti tako ustvarila idejo za izlete. Spremljaj naju na potepih preko BLOG-ov in VLOG-ov ter uživaj v čudovitih fotografijah, ki jih ustvarjava na potepih.

Popotovanja po bližnjih državah ter po naši mali, a vendar čudoviti Sloveniji so neprecenljiva, saj pustijo veliko nepozabnih vtisov. Polno je lepih znanih in manj znanih kotičkov. Odločila sva se jih raziskati in ta najina doživetja deliti s tabo. Iščeš ideje za izlet?

Vabljen/a k spremljanju VLOG-ov, BLOG-ov in najinih doživetij pri raziskovanju čudovitih kotičkov doma in v tujini.

Življenje je polno raznovrstnih trenutkov, občutji in dogodkov. Verjamem, da si želiš takšne trenutke ujeti in jih shraniti za vedno, zato je fotografija odličen spomin. Je tako? No prav zato ti ponujam možnost, da me najameš

Preveri in posreduj povpraševanje!


RAZISKUJ SKUPAJ Z NAMA!


Raziskuj skupaj z nama kotičke sveta preko VLOGov in BLOGov. Ob oddaji svojega e-naslova prejmeš BREZPLAČEN posnetek z nasveti za boljše in lažje življenje.

Obdelujem…
Juhej, sva v kontaktu!

Z oddajo e-poštnega naslova za prejem brezplačnega mp3 posnetka si seznanjen in se strinjaš s POGOJI POSLOVANJA in POGOJI ZASEBNOSTI. Strinjaš se, da bodo tvoji osebni podatki obdelani z namenom tedenskega obveščanja o novostih (novičke). V kolikor ti vsebine ne bodo všeč se lahko kadarkoli odjaviš.

Strinjam se s POGOJI POSLOVANJA in POGOJI ZASEBNOSTI.

%d bloggers like this: