Storitve

Premakni se iz cone udobja, naredi korak naprej! Vlagaj vase in v sproščen ter ljubezniv partnerski odnos in uspeh te bo našel! Premakni se iz cone udobja, naredi korak naprej, tako da izbereš COACHA.

Challenge yourself. It’s the only path which leads to growth.

Morgan Freeman

We are not a team because we work toghether. We are a team because we respect, trust and care per each other. If you are always trying to be normal, you will never know how amazing you can be.

Maya Angelou

PODCAST

Spoznaj ključne elemente do uspeha pri gradnji LJUBEČIH ODNOSOV ter uspešne KARIERE in ŽIVLJENJA.

Spremljaj PODCASTe, ki so dostopni, tako na spletni strani kot na tvojem telefonu v rubriki PODCAST in poslušaj MODROSTI PARTNERSKEGA ODNOSA, saj boš tako še korak bliže uspehu na osebnem in tudi poslovnem področju.

S konkretnimi koraki, ki ti jih zaupam boš dosegel uspeh v partnerskem odnosu in odnosu nasploh ter tlakoval uspeh v življenju. Uspeh je zagotovljen.

COACH / MENTOR

V PRIPRAVI

SPROŠČENOST TE BO PRIPELJALA DO LJUBEZNI IN BOGASTVA!

Si pripravljen v partnerski odnos vnesti ljubezen, srečo in poglobljen intimni odnos?
Na podlagi večletnih izkušenj in analiz lahko zatrdim, da sem prepoznal, da sta glavni komponenti do bogatega partnerskega odnosa ravno sproščen ter intimno bogat partnerski odnos. Ravno ti dve komponenti pa predstavljata velik izziv za vsakogar. Tudi zate?

V kolikor je temu tako naj ti zaupam, da je takšno življenje MOGOČE  tudi ZATE in ustvariš si ga lahko sam! Da boš takšno življenje lažje kreiral sem tu JAZ, da te varno pripeljem do ljubečega odnosa ter uspeha v življenju, skratka karieri, zdravju itd.. Preveri ponudbo in stopi v stik z mano, da najdeva pot do sodelovanja!

V PRIPRAVI


S STRASTJO DO PRAVEGA PARTNERSKEGA ODNOSA!