Tomaž Tinta in EKIPA

63

Tomaž Tinta

motivator | life coach | popotnik

Svetovanje, kariera in odnosi so področja, ki v meni zbujajo strast.  Ta strast pa je podkrepljena z bogatim znanjem in tudi izkušnjami, ki sem jih pridobil preko obiskovanja tečajev in delavnic Nevrolingivstičnega programiranja (NLP), pozitivne psihologije, strateškega delovanja, licence za posredovanje delovne sile itd. Certificiral sem se na področju Life Coachinga ter kot uporabnik UltraMind ESP sistema.

V davnem letu 2006 sem spoznal področje ekonomije in kadrovanja ter se v to področje praktično zaljubil. In tako se je začela moja karierna in svetovalna pot. Moja svetovalna pot se je nadgradila tudi na področju partnerskih odnosov, saj sem skozi lastne izkušnje in znanja lahko pomagal tudi drugim. Želja po kariernem svetovanju je bila tako velika, da je postala realnost, saj sem leta 2014 dobil prvo službo ravno na kadrovskem področju, kjer sem nadgrajeval pridobljena formalna znanja in kompetence ter jih apliciral v prakso. Na področju kariernega svetovanja sem še danes prisoten in ga dnevno nadgrajujem s pomočjo spletnih izobraževanj ter delavnicami.

Na področju odnosov pa sem naredil korak dalje, saj sem znanje, ki ga imam že od študijskih let nadgradil z astralnimi aspekti (angeli). Leta 2018 sem namreč doživel zelo hudo prometno nesrečo (trk vlaka v avto) in sem preživel (1/1000 preživijo). Ta nesreča me je zaznamovala z marsikatero astralno izkušnjo, poleg tega pa sem vsa znanja in občutke v času po nesreči ponotranjil ter jih udejanjil v smeri hitre ozdravitve. Učinek energij in astralnih komponent sem tako preveril na sebi, saj sem ozdravel v roku 4 mesecev. Bil sem čudež, saj mi je medicina pripisala 1,5 leta okrevanja. 

Znanja in predvsem razlage astralnega/angelskega sveta in karmične usmeritve dobiš preko BLOG – Modrosti Življenja in PODCAST – Modrosti Življenja zapisov, ker pa verjamem, da imaš individualno veliko vprašanj v zvezi s kariero in odnosi sem pripravil poseben mentorski/coach program (1:1), kateri bo pripomogel k tlakovanju poti uspeha tako v karieri kot oblikovanju zdravih in dobrih odnosov. Pa naj bodo ti v smeri s partnerjem, otroci, sodelavci, bližnjo okolico kot tudi z nadrejenimi. Specializiran sem pa na partnerskih odnosih.

V izogib STRESNIM situacijam ter za lažjo SPROTITEV pripravljam v sodelovanju z ženo Mojco Tinta VLOGe ter FOTOPOTEPe, kjer odkrivam Slovenijo in bližnje države. S tem krepim kreativnost ter veliko strast do fotografije in videografije. Obenem ti na takšen način podarjam ideje za nedeljske izlete s fokusom na ponotranjanju Modrosti Življenja.

S svojimi izkušnjami in znanji te bom opremil s sodobnimi znanji in ugotovitvami do uspeha tako v karieri kot odnosih.  

Email: tomaz.tinta@gmail.com

dsc_9938_2-2-1

Karierno svetovanje in potovanje? Zelo na kratko to sem jaz! Uživam v delu z ljudmi in kot karierna svetovalka jim tudi pomagam ter usmerjam na njihovi karierni poti. Sem umetniška in kreativna duša, ki se rada poda v nova raziskovanja in odkriva nove sposobnosti. Z velikim veseljem si nadenem predpasnik in ustvarjam v kuhinji. Znam pričarati zelo okusne in čudovite slaščice pa tudi torte. Že od nekdaj v meni tli želja po potovanju, zato tudi veliko potujem in raziskujem tako kraje naše čudovite Slovenije kot bližnje države. Raziskovanja in potovanja so prerasla v vloge in bloge, kjer vam z veseljem vse to predstavim ter dam ideje za izlete.

Email: mojca.tinta@gmail.com

Želiš sodelovati z nama?


Obdelujem…
Juhej, sva v kontaktu!

Spremljaj tedenske modrosti in pridobi nova znanja. Ob oddaji svojega e-naslova prejmeš BREZPLAČEN posnetek.

Z oddajo e-poštnega naslova za prejem brezplačnega mp3 posnetka si seznanjen in se strinjaš s POGOJI POSLOVANJA in POGOJI ZASEBNOSTI. Strinjaš se, da bodo tvoji osebni podatki obdelani z namenom tedenskega obveščanja o novostih (novičke). V kolikor ti vsebine ne bodo všeč se lahko kadarkoli odjaviš.

Strinjam se s POGOJI POSLOVANJA in POGOJI ZASEBNOSTI.

%d bloggers like this: