Tomaž Tinta in EKIPA

Tomaž Tinta

motivator, life coach, popotnik, fotograf in videograf

Sem zelo proaktivna oseba z bogatimi izkušnjami na področju svetovanja, kariere in odnosov. Mladost je moja muza, moja energija in fokus s katerim kljubujem izzivom današnjega sveta. Aktiven sem tako pri coachingu in mentorstvu kot na področju posredovanju modrosti življenja. V ta namen ustvarjam PODCAST in BLOG vsebine – Modrosti življenja, kjer združujem tri pomembna področja življenja: osebnostna rast, miselno naravnanost in mentalni preskok, na področjih osebne rasti, kariere in odnosov. Aktiven pa sem še posebej na področju 1:1, to pomeni coachingu in mentorstvu, kjer s skupnimi močmi dosežemo in presežemo zastavljene cilje.

Ker pa veliko delam in ustvarjam, najdem sprostitev in nov zagon (kreativnost) v potovanjih in fotografiji. Nadgradnja Modrostim življenja so Fotopotepi in VLOG-i, kjer odkrivam Slovenijo in bližnje države. V turizmu veliko raziskujem ter se s tem ogromno naučim in z velikim veseljem vse to nato predam tudi vam.

Zaupam v lastne sposobnosti, izkušnje in znanja, obenem pa se prepuščam zgodbam časa 📷. Juhu se že veselim skupnih raziskovanj…

Email: tomaz.tinta@gmail.com

Mojca Tinta

organizatorka dogodkov in potovanj, karierna svetovalka in popotnica

Karierno svetovanje in potovanje? Zelo na kratko to sem jaz! Uživam v delu z ljudmi in kot karierna svetovalka jim tudi pomagam ter usmerjam na njihovi karierni poti. Sem umetniška in kreativna duša, ki se rada poda v nova raziskovanja in odkriva nove sposobnosti. Z velikim veseljem si nadenem predpasnik in ustvarjam v kuhinji. Znam pričarati zelo okusne in čudovite slaščice pa tudi torte. Že od nekdaj v meni tli želja po potovanju, zato tudi veliko potujem in raziskujem tako kraje naše čudovite Slovenije kot bližnje države. Raziskovanja in potovanja so prerasla v vloge in bloge, kjer vam z veseljem vse to predstavim ter dam ideje za izlete.

Email: mojca.tinta@gmail.com


Želiš sodelovati z nama?


Obdelujem…
Juhej, sva v kontaktu!

Spremljaj tedenske modrosti in pridobi nova znanja. Ob oddaji svojega e-naslova prejmeš BREZPLAČEN posnetek.

Z oddajo e-poštnega naslova za prejem brezplačnega mp3 posnetka si seznanjen in se strinjaš s POGOJI POSLOVANJA in POGOJI ZASEBNOSTI. Strinjaš se, da bodo tvoji osebni podatki obdelani z namenom tedenskega obveščanja o novostih (novičke). V kolikor ti vsebine ne bodo všeč se lahko kadarkoli odjaviš.

Strinjam se s POGOJI POSLOVANJA in POGOJI ZASEBNOSTI.

%d bloggers like this: